Reimer, Dietrich (iratok) - Reimer, Dietrich (Fond 4 Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattára, 1894)
Fond 4 Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattára > A Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattárának vegyes iratai > A Lampel [Wodianer] cég levelezése és szerződései külföldi cégekkel