Paulus, Habans (iratok) - Paulus, Habans (Fond 4 Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattára, 1889)
Fond 4 Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattára > A Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattárának vegyes iratai > A Lampel [Wodianer] cég levelezése és szerződései külföldi cégekkel