Hermaneczi Papírgyár-Raktárral folytatott levelezés. (Fond 4 Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattára)
Fond 4 Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattára > A Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattárának vegyes iratai > A Lampel [Wodianer] cég kiadványainak technikai előállítására vonatkozó szerződések és levelezés