Iparostanonciskolák. Olvasókönyvek a szakirányú iparostanonciskolák számára. - Mártonfy Márton (szerk) (Fond 4 Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattára)
Fond 4 Lampel [Wodianer] Könyvkiadó Vállalat irattára