Özv. Pulszky Ferencné Geszner Róza emlékkönyve (Fond VIII Pulszky Ferenc)
Fond VIII Pulszky Ferenc > Pótlások: [Az Analekta és Levelestár 1968–1969. évi revíziójánál még előkerült és utólag beszámozott anyag]