Pest város hatósága közgyűlése jegyzőkönyvéből. (Fond VIII Pulszky Ferenc, 1868)
Fond VIII Pulszky Ferenc > Pótlások: [Az Analekta és Levelestár 1968–1969. évi revíziójánál még előkerült és utólag beszámozott anyag]