Brett A.-hez. - Cs. és Kir. Hadügyminisztérium (Fond VIII Pulszky Ferenc)
Fond VIII Pulszky Ferenc > Pótlások: [Az Analekta és Levelestár 1968–1969. évi revíziójánál még előkerült és utólag beszámozott anyag]