Der Apostol. Poetische Erzählung von – Aus dem ungarischen übersetzt von L. A. [Ludwig Aigner] - Petőfi Alexander (Fond VII Petőfi Sándor)
Fond VII Petőfi Sándor > Utalások a Petőfi-fondon kívül még a Kézirattárban található Petőfi vonatkozású anyagra.