Petőfi Sándor Válogatott darabjai. [Leírva] Tóth Antal által. - Petőfi Sándor (Fond VII Petőfi Sándor)
Fond VII Petőfi Sándor > Utalások a Petőfi-fondon kívül még a Kézirattárban található Petőfi vonatkozású anyagra.