Forrás [Tessitori Nóra mondja – csak a cím:] Illyés Gyula saját versét mondja: A város megvétele - Illyés Gyula (Fond III Babits-hangarchivum)
Fond III Babits-hangarchivum > Kortárs írók, költők, színészek hangfelvételei