Schöpflin Aladár beszél Babits Mihály és Török Sophie szerelmi költészetéről - Schöpflin Aladár (Fond III Babits-hangarchivum)
Fond III Babits-hangarchivum > Előadások Babits Mihályról és Török Sophieról