Majthényi Flórához. - Tober, Manuel (Fond III Babits Mihály, 1895)
Fond III Babits Mihály > Török Sophie gyűjtése Majthényi Flóráról és a Majthényi-családhoz kapcsolódó iratok. > VII. Levelek Majthényi Flórához