Majthényi Flórához. - Podmaniczky Frigyes [Nemzeti Színház] (Fond III Babits Mihály, 1878)
Fond III Babits Mihály > Török Sophie gyűjtése Majthényi Flóráról és a Majthényi-családhoz kapcsolódó iratok. > VII. Levelek Majthényi Flórához