Majthényi Flórához. - Légrády Imre (Fond III Babits Mihály, 1907)
Fond III Babits Mihály > Török Sophie gyűjtése Majthényi Flóráról és a Majthényi-családhoz kapcsolódó iratok. > VII. Levelek Majthényi Flórához