Ismeretlenhez [szinészhez]. - Majthényi Flóra (Fond III Babits Mihály, 1876)
Fond III Babits Mihály > Török Sophie gyűjtése Majthényi Flóráról és a Majthényi-családhoz kapcsolódó iratok. > VI. Levelek, Majthényi Flóra levelei