Dalman y Tarrés, José Domingo. - Majthényi Flóra (Fond III Babits Mihály, 1895)
Fond III Babits Mihály > Török Sophie gyűjtése Majthényi Flóráról és a Majthényi-családhoz kapcsolódó iratok. > VI. Levelek, Majthényi Flóra levelei