Hamburg a’ Thalia színházban. Klapka generális fegyertársainak. 1849. Ford. 1850. Ism. (Fond III Babits Mihály)
Fond III Babits Mihály > Török Sophie gyűjtése Majthényi Flóráról és a Majthényi-családhoz kapcsolódó iratok. > V. Vegyes iratok