Kállay Péter Sonkádon levő javainak összeírása. (Fond III Babits Mihály, 1838)
Fond III Babits Mihály > Török Sophie gyűjtése Majthényi Flóráról és a Majthényi-családhoz kapcsolódó iratok. > IV. Jegyzékek, iratok a Majthényi-család ingatlanairól, ingóságairól, szerződések, periratok, stb.