B.-né Török Sophiehez. - Tolnai Vilmos (Fond III Babits Mihály, 1921)
Fond III Babits Mihály > Török Sophie gyűjtése Majthényi Flóráról és a Majthényi-családhoz kapcsolódó iratok. > III. Levelek Babitsné Török Sophiehoz Majthényi Flóráról.