B.-né Török Sophiehez. - Melléky Kornél (Fond III Babits Mihály, 1938)
Fond III Babits Mihály > Török Sophie gyűjtése Majthényi Flóráról és a Majthényi-családhoz kapcsolódó iratok. > III. Levelek Babitsné Török Sophiehoz Majthényi Flóráról.