Tóth Béla levelei Majthényi Flórához. - Tóth Béla (Fond III Babits Mihály)
Fond III Babits Mihály > Török Sophie gyűjtése Majthényi Flóráról és a Majthényi-családhoz kapcsolódó iratok. > I. Babitsné, Török Sophie jegyzetei, írásai Majthényi Flóráról és a Majthényi-családdal összefüggő levelekről készített gépirati másolatok