Metternich Kelemen, herceg instrukciói a „keleti kérdésben”, a londoni, párizsi és sztpétervári osztr. magy. nkövetségekkel, s ezek vonatk. sürgönyei – Szentpétervári konferencia [1825. márc.] – (Fond II Apponyi Antal)
Fond II Apponyi Antal