A Quedlinburg-i kéziratlopás sajtóvisszhangja
Honan, William H. cikksorozata a The New York Times-ban , illetve Baker, James N - Rogers, Patrick - Annin, Peter írása a Newsweekben a Quedlinburg-i kéziratlopásról.