Szent-Györgyi Alberttel kapcsolatos dokumentumok - Szent-Györgyi Albert (1893-1986)
1. Szent – Györgyi Albert gondolatai és aláírása egyik Magyarul megjelent könyve (Az élő állapot. Válogatott írások. Kriterion Bukarest, 1973)? kapcsán. Autográf. 2. Szent – Györgyi Albert portréfotója képeslapon. (Fotó: C. Felker, U.S.A.) 3. Szent – Györgyi, Albert: The crazy ape c. könyvének Vincze Lajos által tervezett borítója képeslapon. 4. Dr. Szent – Györgyi Albert: Psalmus Humanus c. versének újságkivágata. (Reformátusok Lapja 1970. március 29.)