Ghillány István zeneszerzőre és családjára vonatkozó dokumentumok
1. Gillány István életrajza 2-4. Állampolgári nyilatkozatok 5. Családfa (fénymásolat) 6. Ghillány Antal és László végrendelete 7. Nemzetségtábla