A Fitz család fényképei
1. Fitz József és szülei: Dr. Fitz Pál és Bedőházy Mária, ill. testvérei: Jenő és Gabriella. 2. Fitz József és húga, Gabriella. 3. Fitz József édesanyja: Bedőházy Mária. 4. Fitz József édesanyja: Bedőházy Mária.